Reklama o izdelavi spletnih strani
September 6, 2014
Stili poročnih čevljev
November 23, 2015

nosecniceVsaka nevesta si želi izgledati popolno kot princesa na njeni poroki. Če ste noseči in ste v dvomih za izbiro vaše poročne obleke za nosečnice, naj vas potolažimo! Na tržišču je toliko popolnih oblek za nosečniške trebuščke, da vas izbira ne rabi skrbeti. V večini poročnih salonov in trgovin imate sedaj na razpolago tudi obleke za nosečnice. V tem članku se bomo dotakniti te teme saj si veliko nevest beli glavo zaradi nosečniškega trebuščka.

  • Razumeti morate svoja čustva in ljudi okoli vas!

Nekatere ženske se zelo težko soočijo, da so v nosečnosti predvsej težje kot običajno.  Vzamite si veliko časa za prijatelje in ljudi, ki so vam blizu in se z njimi pogovorite o poroki. Pojasnite svoje občutke vsem za katere menite,da bi morali vedeti kaj se v tem obdobju dogaja z vami. Če se če da se izogibajte jezi in depresiji, saj vam to močno otežuje organizacijo poroke.

 

 

 

  • Ne sramujte se!

To nezdravo zunaj inducirano čustvo je ena od stvari, ki ima potencial, da uničiš vse, kar je za vas, in za vaše bližnje pomembno pred poroko in na dan poroke. Bodite ponosni na odločitev , ki ste jo v življenju ustvarili!

 

3.)Izberite popolno obleko za vas!

Pričakujte nekaj izzivov z vašo obleko, saj je treba poskrbeti za vas in za otrokovo dobro počutje v poročni obleki za nisečnice. Paziti morate, ko greste v salon, da poveste kako visoko noseči ste in kdaj imate datum poroda saj je to zelo odvisno od velikosti obleke. Obleko si morate poskusiti  vsaj pol leta prej vendar pa morete vedeti, da boste na dan poroke rabili veliko večjo obleko, kot pa na dan poskušanja!  Na noseče neveste se lepo podajo nekateri stili kot so : – princeska stil obleke

-imperij linija oblek
-vrstične obleke ali obleke z volančki

Pomembno je, da preusmerite pozornost na ramena ali prsi zadnjico ali roke in ne na vaš trebušček! Izogibajte pa se steznikom, ki zelo stisnejo trebušček in ne izbirajte teliranih oblek saj se ne podajo lepo na noseče nevste.

 

  • Pozabite na visoke pete!

Veliko nevest se zaveda ,da visoke pete v času nosečnosti zelo utežijo ves napor in hojo skoz cel dan. Vedeti morate,da boste v poročnih čevljih preživeli veliko ur in zelo dosti boste seveda hodili in tudi plesali. Pojavijo pa se lahko krči v mišicah in utrujenost v času vaše nosečnosti, zato pametno izberite vašo poročno obutev. Zelo lepo se podajo balerinke ali kakšni drugi nizki čevlji.

 

  • Izberite nakit:

Zelo priporočljivo je da noseča nevesta izbere zelo vpadljive dodatke oz poročni nakit. Izbirate lahko med tančico, torbico, nakitom, in šopki saj te stvari ne vplivajo na velikost vašega trebuha in preusmerijo pozornost!

Več info na: Poročna trgovina Goga

 

 

 

Comments are closed.